Sircam informatica
Demo
cryptolocker

CryptoLocker

Nou virus CryptoLocker

Aquest article es en forma d’avis, ja que em detectat varis correus del virus CryptoLocker. Aquest bloqueja tots els arxius del nostre ordinador. Em de recorda que no hi ha manera de recuperar les dades de les versions mes noves d’aquest virus. La única manera es a traves de una copia de seguretat.

Una de les novetats del nou CryptoLocker es que ara tambe es transferirà a traves de la xarxa, afectant tots els ordinadors -que disposin de sistema Widnwos- que es troben a ella. Tambe pot agafar els correu que tinguem emmagatzemats en el nostre PC i auto-enviarse, d’aquesta manera s’escamparà mes ràpidament.

Aquest correu de moment s’envia amb l’assumpte de «Esta es tu factura«. Dintre del correu hi ha un enllaç imitant al Dropbox, pero al fer clic t’estàs descarregant directament el virus CryptoLocker.

«L’enllaç podria ser diferent»

Sobre tot no feu clic a l’enllaç, encara que vingui d’un correu conegut!

Aquest, automàticament que entre al teu ordinador començarà a encriptar tots els documents fen aquest inservibles.

Important

Si sense voler heu fet clic al enllaç o comenceu a veure que els vostres arxius es van bloquejant, APAGUEU INMEDIATAMENT el vostre PC i tots els que estiguis dintre de la mateixa xarxa (ja sigui a traves de cable o WiFi) a traves del boto d’engegar apretant-lo fins que es pari. Un cop parat no el torneu a engegar i truqueu-no’s per poder extreure totes les dades el mes aviat posible.

Amb una mica de sort la pèrdua de dades será mínima si heu reaccionat ràpidament i si teniu les copies de seguretat al dia.

Recordar que els antivirus no reconeixeran aquest virus fins passat un temps. D’aquí l’extrema precaució a l’hora de rebre aquest correu.

Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte.


"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario