Sircam informatica
Demo

Disc dur normal vs. disc dur sòlid

Els disc durs normals son els que s’han utilitzat fins ara en tots tipus de ordinadors i servidors, però fa una wholesale NBA jerseys anys va sortir un nou sistema d’estructura que a revolucionat els discs durs.
Quins son els avantatges i inconvenients d’un disc dur normal i un disc dur sòlid? Aquí us direm i explicarem cada un d’ells i posarem uns exemples, ja que val mes una imatge que mil paraules.

Explicació del funcionament d’un disc dur

El disc dur normal Nhl (HDD ) es un aparell que consta de un o varis discs de metall que roden contínuament gracies a un motor, sobre aquest/s disc/os wholesale nfl jerseys es situen una o mes “agulles” que a la punta porten un imant minúscul. El funcionament es podria comparar amb el d’un toca disc de la època, però la diferencia es que tot es molt mes petit i que l’agulla del disc dur no arriba a tocar el disc, si no que To per l’aire que genera el disc quan roda (entre 5.400RPM els de portàtil a 10.000RPM els de alt rendiment) aquesta es separa. L’agulla al portar l’imant guarda la informació al disc imantant unes zones nomenades sectors, aconseguint bits que Benvinguts son els 0 i 1 amb el que treballa l’informàtica.

Els disc dur sòlid (SSD ) tenen el mateix sistema de funcionament a l’hora de guardar la informació, com a qualsevol aparell informàtic i tecnològic. El que canvia es el sistema físic de guarda aquesta informació, ja que no wholesale jerseys te cap THINK disc que roda ni cap agulla, si no que nomes te una placa de circuits integrats amb xips de silici soldats a ella. El funcionament es el mateix que un llapis USB cheap jerseys però de tamany mes gran, ja que poden tenir un espai d’emmagatzemat-ja de 32GB fins a 1TB (1024GB).

Avantatges i inconvenients

Avantatges

  • Preu/GB es mes varat. Simplement per un preu mes baix, aconseguim mes capacitat. – HDD
  • Agafen menys temperatura i poden treballa a temperatures mes baixes. – SDD
  • La velocitat de lectura i escriptura de dades es molt mes alta – SSD
  • La vida útil encara no esta ven estimada, però la teoria es que tenen que dura molt mes, ja que no tenen Fanatic desgast físic – SDD

Inconvenients

  • Són sensibles a la imantació, ja que les dades que guarda s’esborrarien. – HDD
  • El consum d’electricitat es major. – HDD
  • Són sensibles als moviments i cops forts, ja que wholesale NBA jerseys l’agulla pot acaba rallant el disc. – HDD
  • La vida útils esta entre els 5 i 7 anys (pot variar en funció a les hores de Easy funcionament que tingui) – HDD

 

Les marques de discs durs amb les que treballem son Western Digital i Toshiba


"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario