Sircam informatica
Demo

Dolibarr

Dolibarr és un programa de facturació online que funciona via navegador. Aquest programa va instal·lat en el hosting perquè es pugui accedir des de qualsevol lloc, dispositiu i sistema operatiu, perquè estiguis on estiguis, puguis consultar els preus de productes, crear pressuposts, comandes, factures, etc.

El programa funciona a través de «mòduls», aquests es poden activar o desactivar per només tenir disponible les funcions que s’utilitzi.

  • Dolibarr és desarollat per la comunitat internacional i suportat per la Dolibarr Foundation.
  • Podrà trobar mes informació sobre el projecte Dolibarr en el Portal Internacional Dolibarr.
  • Una gran comunitat també desarrolla i proveïx mòduls a la botiga online de Dolibarr dolistore.com
  • Sircam informàtica ofereix el servei de Dolibarr llogant el seu hosting. Dolibarr s’ha convertit en una de les solucions més famoses i fàcils de gestionar per a autonoms, petites i mitjanes empreses, Pymes o associacions.

Utilitzar el nostre servei de Dolibarr és la manera més barata de gaudir-lo. Al estar en un hosting potent, no tindrà cap problema de ralentització ni lentitud. Sempre li instal·larem les versions més estables perquè no tingui cap problema al moment d’interactuar amb el sistema. Si no disposa d’un domini o no té cap Pack de Correu, Perfect o Ultimate se li subministrarà un subdomini dintre del domini http://sircam.net, quedant d’aquesta manera: http://empresa.sircam.net

Tenim una demo instal·lada perquè puguis fer les proves que vulguis, estan tots els mòduls activats menys el sistema de correus electrònics.

Demo Dolibarr
Usuari: demo
Contrasenya: demo

Mòduls del Dolibarr

– Gestió de clients/proveïdors/contactes
– Catàleg de productes
– Pressuposts
– Comandes
– Factures
– Gestió d’estoc
– Agenda
– Gestió bancaria
– Punt de venda (bàsic)
– E-Mailing
– Gestió dies lliures
– Més de 30 mòduls disponibles

Característiques hosting

El nostre hosting pel Dolibarr dispondrà de 2gb, compartint aquests entre la base de dades i els arxius. Aquest tindrà un cost de 9€/mes.
Si disposa d’algun pla de hosting amb nosaltres o en vol agafar algun, indiqueu en el formulari de contacte, ja que les característiques se sumaran al pla que tingueu/agafeu

Formulari hosting

*Suport tècnic: Nomes disponible amb funcions, paràmetres i configuracions del servidor. El suport sobre el contingut instal·lat per l’usuari es cobrara a part.
*Tots els preus no inclouen IVA.
*El pagament dels plans de hosting i correu es faran 1 cop l’any.


Deja un comentario