Sircam informatica
Demo

El portàtil s’escalfa molt!

El teu portàtil s’escalfa, el ventilador no para de bufar i de fer soroll, i fins i tot s’ha parat de cop i volta? Això pot ser degut per la pols acumulada en el ventilador del portàtil i/o per que la pasta tèrmica esta seca i no fa wholesale nba jerseys bé la seva funció.
Però vigila, ja que el sobre-escalfament del portàtil, i sobre tot si arriba a parar-se de cop, pot fer que la reparació sigui molt costosa o inclús irreparable.

Els portàtils són refrigerats per aire, com qualsevol ordinador, Nous però el ventilador està a la part inferior del portàtil, així que l’aire també l’agafa per la part de sota. Això fa que actuï com si fos una petita aspiradora i xucla tota la pols que tenim a la taula o Whistle en el aire, i en mica en mica la pols s’acumula i crea una barrera en el dissipador fent que el processador, gràfica i xip-set no es puguin refrigerar correctament.
Tot això també afecta a la pasta tèrmica, que la seva funció es transmetre l’escalfor dels xips al dissipador, però si aquesta s’escalfa molt durant bastant de temps es seca i perd la seva funció. Tot és una cadena.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

El gran problema el podem tenir si no ens donem compte de que el nostre portàtil s’escalfa, o si no li donem importància a la temperatura, o que s’apagui de cop i volta, ja que com deia abans, la reparació pot ser més costosa o irreparable.
Això es degut a que la gràfica o el xip-set que estan soldats directament a la placa base del portàtil, al escalfar-se a altes temperatures, l’estany (que es el que fa que la placa base i els xips tinguin contacte) es torni liquid i s’ajuntin unes boles d’estany amb unes altres. Això fa que el xip tingui un encreuament i que no funcioni com es degut, o que bàsicament es cremi i no s’hi pugui fer rés.

Si en algun cas Jerseys ens passés alguna d’aquestes coses, els símptomes serien que el portàtil arrancaria normal, però que la pantalla hi sortirien línies de colors, la pantalla es veuria blanca amb marques negres o d’altres colors, etc. En definitiva, seria que no podríem veure res per pantalla reconeixible. L’altre Disc cosa seria que la pantalla no mostraria Benvinguts cap imatge, i tampoc s’il·luminaria.
Aquests serien els 2 símptomes més bàsics, però com que cheap jerseys cada portàtil actua de cheap jerseys manera diferent poden haver-hi molts més altres símptomes.

Depèn dels A temps que hagi passat, o de la temperatura que hagin agafats els xips, podria ser que inclús fent la neteja, tant de la pols com de la pasta tèrmica, millorés el funcionament, però que els símptomes de temperatura persistissin i que es parés el portàtil. Si ens segueix passant, la següent cheap jerseys cosa que es pot fer seria un “reballing“.
El “reballingcheap nfl jerseys es el sistema per Jerseys de-soldar els xips de la placa base, treure les soldadures velles i posar soldadures noves, però aquest sistema s’ha de fer en el laboratori. Amb aquest sistema la gran majoria de portàtils queden reparats, però com dèiem abans, depèn del temps que els xips hagin estat afectats, ja que si ha estat afectat duran bastant de temps, ja no es recomanaria que aquest sistema es bastant car en relació el preu d’un ordinador.

Si amb tot això el portàtil no arranca, l’única cosa que es pot arribar a fer seria canviar la placa base, però aquest cas només seria recomanable depenent la gama del portàtil, ja que podria sortir mes a compte comprar-ne un de nou.

Recomanació

Nosaltres recomanem que si notes que el teu portàtil s’escalfa, ens el portis quan abans millor. Fent el primer pas (neteja de pols acumulada i canvi de pasta tèrmica 35€), es poden evitar molts altres problemes i s’augmenta la durabilitat de l’aparell. La gran majoria de portàtils que es llencen es degut a l’alta temperatura i esperar massa temps per portar-lo a reparar.


"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario