Sircam informatica
Demo

Emmagatzematge al núvol amb hubiC

Com tots sabeu, Dropbox, Google Drive, Box, Mega, etc. son empreses que ofereixen un servei d’emmagatzematge al núvol i cada vegada surten més empreses que ofereixen aquest servei. Tot això ho varem parla, ja fa un temps, a l’entrada de emmagatzematge-al-nuvol.

En aquesta entrada indiquem alguns preus d’empreses que ofereixen aquests serveis, però, i si ara els i oferim l’oportunitat de tenir 25GB gratuïts?hubic emmagatzematge

Una de les empreses més grans amb serveis d’internet, OVH, han obert un servei anomenat hubiC i només per registrar-se t’ofereix 25GB. Però, a més a més, si necessites més capacitat d’emmagatzematge pots convidar als teus amics, a través d’un codi, i per cada amic que es registri et donaran 5GB addicionals a tu i 5GB al teu amic. Això, ho podras fer fins 5 vegades, és a dir, que et quedarà un compte de 50GB gratuïts!

Però encara no em acabat!

hubiC, a part de donar emmagatzematge gratuït, també facil·lita emmagatzematge de pagament, per a la gent que necessiti més capacitat:

  • 100GB d’emmagatzematge per 1€/mes (IVA Inclòs) o per 10€/any (IVA Inclòs)
  • 10TB d’emmagatzematge per 5€/mes (IVA Inclòs) o per 50€/any (IVA Inclòs)

Com podeu veure aquests preus estan molt bé Super bé!!!

Comparacions amb altres serveis d’emmagatzematge

hubiC, en comparació als seus competidors, és un nen petit, ja que fa poc del seu naixament. Tot i així, té més de 500.000 usuaris (encara que no es d’estranyar donades les caraterístiques de capacitat del servei que ofereix gratuitament).

El sistema disposa d’un programa de sincronització per a Windows (pc), Windows Phone 8, Mac OC X, iOS, Android i una versió Beta per a Linux (.deb)

Respecte al programa de sincronització, esta bé, no és res de l’altre mon, ni te res que hagi d’envejar als seus competidors, fa les funcions bàsiques.On potser sí que han de millorar una mica és en funcioament de la seva web. Una vegada introduït l’usuari i la contrasenya, pots veure els arxius que tens al núvol, però estàs limitat en edició i visualització. De moment, a dia d’avui, només permet visualitzar les imatges, la reste d’arxius els identifica però al fer clic els descarrega. Segurament aquest funcionament es deu a la juventut del sistema. Es d’esperar que, mica en mica, vagin polint aquests petits detalls.

 

Aquí us deixem un enllaç perquè us hi pugueu registrar i obtingueu un compte amb 30GB gratuïts.

hubic-30gb emmagatzematge

 

Ofertes especials pels mètodes de pagament:

  • 110GB (abans 100GB) per 1€/mes
  • 10.5TB (abans 10TB) per 5€/mes

Ofertes de pagament


"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario