Sircam informatica
Demo
certificat SSL missatge

Pàgines web amb certificat SSL

Aquí tenim una de les últimes notícies de Google sobre les pàgines web i el seu posicionament, com el Google Chrome que sortirà un missatge dient que la pàgina web no és segura.

Que són i quina funció tenen els certificats SSL?

Un certificat SSL és un protocol de seguretat per xifrar les comunicacions entre el servidor d’una pàgina web i el navegador de la persona que esta navegant.

Amb aquest sistema es redueix el risc de robatori de dades que s’envien per la web com podries ser les dades d’un formulari, pagaments amb targeta de crèdit, etc.certificat SSL vermell

Per altra banda també permet donar una garantia al client que la pàgina web no es falsa, ja que actua com a una firma digital.certificat SSL normal

Com podem saber si una web té un certificat SSL?

  1. Prefix de l’URL: A davant de l’URL veurem les sigles «https://» en vers de «http://» seguidament del lloc web.
  2. Segell de confiança. Depèn del certificat SSL, pot aparèixer un segell que enllaçarà amb l’empresa certificadora.
  3. Icona de candau: Normalment a l’esquerra de l’URL apareixerà un candau.
  4. Barra de direccions verda. Alguns navegadors canvien la barra de direccions (o una part d’ella) de color verd si el certificat SSL u permet.

És obligatori tenir un certificat SSL?

Fins ara només era obligatori tenir un certificat SSL si tenies una pàgina web amb botiga on-line o que en algun lloc de la pàgina web et demanes alguna contrasenya o credencial de pagament. Però amb la nova actualització de Google, si vols millorar el posicionament o que els clients tinguin un accés a la web molt més senzill i que no creï desconfiança serà obligatori.

 

Si estàs interessat a tenir un certificat SSL, nosaltres disposem d’aquests a partir de 20 €/l’any. Posa’t en contacte amb nosaltres perquè et puguem fer un pressupost a mida.

Gràcies per la teva confiança!

 

*  Preus sense IVA inclòs


"Trackback" Enlace desde tu web.

Deja un comentario