Sircam informatica
Demo

Preus servei tècnic informàtic

Tots els preus són fixes, independentment de les hores (excepte les de servei a domicili):

  • Formatejar el PC = 30€
  • Formatejar + còpia de seguretat = 40€
  • Eliminació de virus = 25€
  • Recuperació de dades (dades borrades) = 35€
  • Servei a domicili = 25€/h

Formatejar sense/amb còpia de seguretat: El nostre servei tècnic informàtic utilitza un sistema que és més ràpid de l’habitual, d’aquesta manera podem acabar els ordinadors més ràpidament.

Eliminació de virus: Amb diversos programes, anti-virus i fins i tot traient els virus manualment, podem eliminar la majoria de virus allotjats en el vostre PC.

Recuperació de dades: Amb un sistema operatiu especialitzat en recuperació de dades amb disc durs i memòries «flash», podem recuperar les dades que hagi esborrat inintencionadament del seu PC, disc dur extraïble, memòria «flash», etc. (sempre que no s’hagin gravat més dades en el dispositiu, després d’esborrar les dades d’interès).

Servei a domicili: El servei a domicili és l’únic servei que es cobra per hores. En el moment d’anar al domicili/local del client i es sàpiga quina és la solució del problema, es recomanarà si la solució s’efectuarà al domicili/local o en el taller, perquè el client no hagi de pagar tant (depenent del temps es cobrarà l’hora o no però tot i així 10€ de desplaçament es cobrarà).